Гледай „I’m Here“

I’m Here“ е любовна история за два робота, които живеят в Лос Анджелис… или поне така разказват всички описания на филма. Въпреки че е предоставен за свободно гледане на горепосочения сайт, аз все още не съм успял да му се полюбувам поради откровено малоумната политика на Absolut, които са ограничили броя на хора, които могат да гледат филма в даден момент. Поради тази причина мисля да се преориентирам към YouTube (много вероятно е да бъде свален в най-скоро време, но знам ли).

Написан и режисиран от Spike Jonze (Where The Wild Things Are, Adaptation.), като самото споменаване на името му трябва да ви насочи и подготви за късометражния филм. Филмът бе показан по време на тазгодишния Сънденс и честно казано нямам никаква представа каква е била реакцията на публиката, но вие така или иначе може да му отделите 30 минутки и да прецените сами за себе си.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qow5_R0ab7w[/youtube]

Етикети:  
 

 
Прочети още...Една реплика по темата.  
Добави коментар?

  1. от lammoth
    23.Mar.2010, 23:57

    Много благодаря за линковете! Изгледах и трите части по youtube и наистина не съжалявам за 30-те минути. Невероятна приказка за любовта и саможертвата в името ѝ. На някои може да се стори сантиментален и лигав, но според мен късометражният филм си е истински триумф на въображението, както и независимото кино. Пак мерси за линка

Коментирай...