Гледай „Bottle“

Януари е непродуктивен месец не само за Холивуд, но явно и за нашия екип, който ще се опита да замаскира този факт като ви забаламоса с класации, номинации, организиране на награди и раздаването на такива (;)). Но в момента забаламосвате ще се състои под формата на късометражно филмче.

Точната дата ми се губи, но сравнително скоро от Vimeo раздадоха така наречените 2010 Vimeo Awards. Самите победители, техните произведения и награждаването може да гледатеа ето тук.

Късометражната анимация по-долу бе отличена в категорията Community Choice Winners – Анимация. „Bottle“ е дело на Kirsten Lepore, която общо взето е свършила цялата работа по шорта си. Да ви разказвам за какво точно става дума – няма смисъл предвид колосалната продължителност от 5 минути и 25 секунди.
[vimeo]http://vimeo.com/12155835[/vimeo]

Тъй като споменах награди – ние имаме някаква идея за такава, която да дадем покрай раздаването на Оскарите, но не сме напълно убедени, че е толкова яка колкото си мислим, така че решихме да се допитаме до вас. Имате ли идея за награда, която бихте се радвали да спечелите чрез наша игра? Единственото условие е, разбира се, да е кино ориентирана. Anyone?

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 2 коментара!  
Добави коментар?

  1. от Нели
    27.Jan.2011, 21:46

    Сладко ;]

  2. от lammoth
    1.Feb.2011, 6:39

    brilliance! :)

Коментирай...