Tron: Legacy – trailer

Излязъл е нов трейлър на новия Tron. За това разбрах преди няколко дни, когато в киното ме спамнаха с куп трейлъри, някои от които бяха 3D. Включително този. И макар да се стараех да не гледам много-много, тъй като ме чакаше цял филм в 3D, от което болят очи и трябва да си разпределяш силите и да се „пазиш“ за важните моменти, все пак мернах за какво иде реч:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n-2TmRDLddI[/youtube]
Алтернативен линк: тук.

28 години след първия Tron, начело на Tron: Legacy отново застава Jeff Bridges, но вече възседнал трона на Оскарите. Във филма ще видим още Michael Sheen и Olivia Wilde, като е сигурно, че погледите ще следят основно второто име.

И тъй като този трейлър всъщност не е толкова впечатляващ, нека си припомним предшественика му от тук или тук.

Премиерата се очертава за 17 декември, но в България може и да дойде към средата на февруари, примерно. Ще тръпнем и чакаме.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 7 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Biliana
  9.Mar.2010, 19:30

  Olivia Wilde – дали? Напомня ми за нещо средно между Рон Мос и Мегън Фокс.

 2. от CX
  9.Mar.2010, 19:48

  Класа над Фокс е. Разликата е, че освен външност притежава и прилични актьорски заложби, както и има няколко наистина стойностни продукции в кариерата си.
  Виж, сравнението с Рон Мос е попадение :D

 3. от Biliana
  9.Mar.2010, 19:56

  It doesn’t matter. Просто не смятам, че е досатъчно женствена, за да привлече вниманието на който и да е истински мъж. Иначе да, има някакъв сексапил. Както казвате вие, „става“. :D

 4. от CX
  9.Mar.2010, 20:05

  Не знаеш какво говориш! Не някакъв, а доста специфичен. Това „истински мъж“ е такава простотия, че предпочитам да мисля, че се бъзикаш ;) А и вие, жените, в общия случай не разбирате от жени. Но да оставим половото разделение, че ей сега ще дойде Eneya да ни прави забележки :D

 5. от Biliana
  9.Mar.2010, 20:11

  Това, че ние, нормалните /в смисъл на хетеро/ жени, не разбираме от жени, е точно така. Ок, пийс, щом на теб си ти харесва. :D
  А това е готино: „Поздрави, роботиката на Framespotting „

 6. от cinemascrotum
  10.Mar.2010, 13:23

  Оливия Уалд е супер мадама бе, какво сте се заяли с нея? :)

 7. от Lirex
  10.Mar.2010, 20:16

  Заедно го гледахме този трейлър, CX, и въпреки че бе много ефектен, не подсказа ни най-малко за какво ще става дума във филма :-) Което ми се струва малко странно, понеже очаквам от трейлърите като цяло да подскажат поне малко какъв ще е сюжета.

Коментирай...