The Twilight Saga: Eclipse – trailer

ЕТО ГО! Трейлър на третия поред „Здрач“, предстоящ в края на юни.

Не знам какво си мислиш, но аз го чакам голямо нетърпение. Още от пилотната реплика на Едуард ме напуши такъв смях, който продължи през главозамайващите диалози и експресивни изражения на триото Pattinson-Stewart-Lautner, че си припомних колко обичам да пиша за такива филми.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU[/youtube]

Също така забелязах, че са кастнали Jodelle Ferland. Въпросната ми е позната от ролята си в Tideland, където овърша полето, метафорично казано. Малката е по-изразителна от горните тримца взети заедно и умножени по три, но това не значи, че в „Затъмнение“ няма да изглежда като дърво със зъби. Ще видим.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 7 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Eneya
  11.Mar.2010, 21:07

  Това бяха най-заспалите диалози, които съм чувала досега във филм. Гледала съм аматьорски постановки с повече вложено чувство.
  Ъх.

 2. от Ancho
  11.Mar.2010, 23:34

  ей така се правят кинти – влагаш 10 лева – 2 филма на година и 400 милиона у джоба. Иначе Twilight-a се гледа задължително след като си употребил добро количество халюцигинни вещества, по твой избор. Тогава всичко придобива смисъл …..

 3. от cinemascrotum
  12.Mar.2010, 9:20

  Не, дори и тогава няма смисъл, освен ако си на 14-17 или никога не си бил докосван от противоположния пол. :)

 4. от mname.org
  12.Mar.2010, 10:44

  Виждам, че тук сте се събрали все елитни блогъри и кинокритици. Не че съм фен на порецицата, ама ми се струва глупаво да се обиждат хора на базата на предпочитания („освен ако си на 14-17 или никога не си бил докосван от противоположния пол“). А и съм сигурен че всички вие бихте се справили мнго по-добре в ролята на вампири. Например Eneya, ако пак си сложи онези ТВ-обеци ..

 5. от cinemascrotum
  17.Mar.2010, 14:47

  Едно ДЪРВО би се справило по-добре в ролята на вампир, а камо ли ние. :)

 6. от Ancho
  17.Mar.2010, 16:00

  няма как да си падаш по twilight и да не си пълен кретен (докосван или не докосван от друго същество) , сори майна – тва е физически закон. Нещо като гравитацията. :)

 7. от Eneya
  17.Mar.2010, 19:03

  Не мога да повярвам, че го казвам, но литературният вкус не е равен на интелектуални способности. Да, Здрач ме дразни безкрайно много, но филмите са много по-добри от книгите (което говори за качеството им), пък и ако изрежем от тях досадното плямпане на Бела колко е прекрасен Едуард и бла-бла-бла, става най-обикновен тийн (любовен) роман, който е написан натруфено. С извинения, бих чела Здрач пред поезията на Карбовски.

  nname, какво си се хванал за тези обици, не мога да те разбера. На мен ми харесваха, оказа се, че не стоят така, както аз си мислех, че стоят и толкова. Баси, ако ще ме критикуваш, критикувай ме какво съм казала, не как съм изглеждала, защото това няма отношение. Някакъв фетиш ли имаш, що ли…

Коментирай...