The Reader Poster

Това горе е новият постер на The Reader, който излиза 09.01.2009. Много обичам изчистени постери като този, загатващи история с добре формулирани и кратки послания. Малко напомня на постера на Closer.

А сега за филма – заедно с Revolutionary Road (отново с Кейт Уинслет), The Reader е един от най-чаканите филми в момента. Историята се развива по времето на следвоенна Германия. Майкъл е тийнеджър, който се разболява и за него се грижи 2 пъти по-възрастната Хана. Между тях се заражда връзка, основана на четенето, откъдето идва и заглавието на филма. В един момент Хана изчезва, за да се появи 8 години по-късно, когато Майкъл вече е студент по право, разследващ военни престъпления. За всеобщ шок Хана е обвиняема, което води и до разкриване на тъмното ѝ минало. Минало, за което ще разберем след месец-два, когато е и премиерата.

Филмът е режисиран от Стивън Долдри (Часовете), Майкъл и Хана са съответно любимите Ралф Файнс и Кейт Уинслет.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9lZideRK0Vo[/youtube]

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 5 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Владо
  27.Nov.2008, 16:11

  Белким каката спечели най-сетне така желания от нея Оскар!

 2. от Моника
  27.Nov.2008, 17:12

  Ще го вземе, ама мисля, че за Revolutionary road.

 3. от m1nd
  5.Dec.2008, 17:53

  Първо, много ми харесва този блог. Обичам да гледам стойностни филми, но последните 2 години нещо изгубих интерес, а може би и нищо кой знае какво не е излизало на голям екран. Вие обаче събуждате позаспалите ми кино усещания, а The Reader влиза в моя wishlist за 2009 година.

 4. от Моника
  5.Dec.2008, 21:53

  Благодаря :)

 5. от Мая Георгиева
  24.May.2009, 20:43

  Чистотата в този филм ме плени. И любовната история, разбира се. И силата на обичта на Майкъл. И решителността и достойнството на Хана. Изгледах го преди час, но все още не ме е напуснало тежкото усещане за непреодолима тъга.

Коментирай...