The Girlfriend Experience

The Girlfriend Experience е тъп. За да не кажеш, че съм хейтърка, се постарах да изпълня всички условия, предполагащи, че гледането на този филм ще ме заинтригува или удовлетвори по някакъв начин. Кратък рисърч показа, че за ултимативни резултати:

Трябва да си гледал достатъчно сериали, за да знаеш, че ‘girlfriend experience’ е такава среща с проститутка, която протича като обикновена вечер с приятелка (или поне американската версия за такава) – вечеря, свещи, секс, приказки, сън в прегръдка. Това предполага, че главната ни героиня не е каква да е компаньонка – тя е ‘sophisticated escort’ или иначе казано – елитна проститутка (тук вероятно някой ще ме цензурира (да, направи го)).

Също така трябва да си гледал и достатъчно порно, че да знаеш коя е Саша Грей, без да питаш гугъл. Аз се затрудних мъничко, признавам, но наваксах бързо. В следващите снимки се съдържат най-добрите таланти на новоосъзналата се актриса. Дупе, гърди и мръснишко изражение. Go go, girl!

За финал трябва да си запознат и с достатъчно от филмите на Стивън Содърбърг, за да подозираш, че Че е бил просто недоразумение и инди проект, включващ известна порноактриса и страхотен плакат ще върне батко ти Стивън отново в играта. Уви, не.

  Гледал си сериали, порно и Трафик и въпреки това The Girlfriend Experience те е отегчил до смърт? Твърде вероятно. Филмът не предлага нито блестяща режисура, нито забавни диалози, нито дори голи сцени, с което автоматично убива всякакви шансове да се хареса на който и да е от хората, отговарящи на условията горе. Всъщност, независимо какво гледаш или не гледаш, просто пропусни The Girlfriend Experience. Не става.

  Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
  Рейтинг 1.67/5 от 3 глас(а)
  Loading...
  Етикети:  
   

   
  Прочети още...

  

  Една реплика по темата.  
  Добави коментар?

  1. от savamane
   26.May.2009, 2:07

   confirmed, изключително скучен.

  Коментирай...