The Duchess

Противно на моите очаквания, The Duchess представя младата дукеса на Девъншир като глупава и нетактична жена, която не е напълно наясно откъде идва и къде отива, с никакви умения да върти мъжете на пръст. Имайки почти нулев досег с реалността, в която се намира, Джорджиана си позволява да казва неща, а после плачка заради тях. Сценарият е прилично банален и така и не се спира на една тема, в резултат на което повечето истории остават доста плитки и недоразвити. Все пак има какво да се гледа – шарени рокли, перуки с пера, три пръста фон дьо тен и Кийра Найтли гола за 1-2 секунди.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 2.00/5 от 1 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 6 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Eneya
  19.Nov.2008, 19:39

  Мммм Доста разочароващо, наистина.
  И съм чувала сравнения на филма с „Гордост и предрасъдъци“.
  Хм

 2. от Ghibli
  20.Nov.2008, 11:29

  Объркали сте ѝ името :) А иначе, ще пишете ли по-дълго ревю за филма или ще е това?

 3. от Владо
  20.Nov.2008, 13:37

  Вярно, че съм го поизял малко името ѝ. Благодаря. По-дълго ревю от мен не, няма смисъл просто. Другите като гледат филма и ако имат мерак, може и да се появи такова.

  Да попитам защо ти е по-дълго ревю?

 4. от Ghibli
  21.Nov.2008, 11:36

  Ами щеше ми се да е малко по-обосновано ревюто, да каже „защо“ са направени тия изводи, но ми е ясно, че по идея е кратко и тази форма не го допуска. С много от нещага (почти всичко) не съм съгласна и ми се искаше да има някаква база за по-нататъшна дискусия.

 5. от Владо
  21.Nov.2008, 11:39

  mail + разни скайпове майпове можеш да намериш тук – http://chudogolqmo.uk.to/?page_id=106 . Винаги може да поспорим и на личен ;).

 6. от езерец
  13.Apr.2009, 13:23

  Баш си е обосновано ревюто, филма е скучен няма драма, няма история, няма кой знае к’ъв сюжет. Не знам и де я видя гола тази Кийра ама дори и да е била, каквато е кльоща надали пак щеше да впечатли някого. Само роклите и декорите си ги биваше.

Коментирай...