The Amazing Spider-Man – trailer #3

Без съмнение 2012-та година малко по малко се превръща в една от филмовите години, белязани от безброй фантастични литературни екранизации и солидна купчина от трепетно чакани комикс базирани ленти. След като вече пред очите ни минаха гладни игри, една купчина „отмъстителни” супер герои, а на лице се появиха и множество трейлъри за дългоочаквани франчайз завършеци (да, черен прилеп, за теб говоря), то не на последно място остава и вълнението около reboot-а на приключенията за Спайдър-мен.

Множество неща се заговориха от момента, в който стана ясно, че режисьорът Марк Уеб ще се захване отново с историята за човека с паешките сили. Едни смятаха, че работата, която Тоби Магуайър свърши в предишната трилогия е повече от достатъчна. Други се съгласиха, че светът се нуждае от нова солидна история около този супер герой, заедно с позитивите на модерното 3D заснемане, добър каст и задоволително количество от действие и адреналин, а не на последно място и ново лице за Спайдър-мен. А тази задача се пада на талантливия Андрю Гарфийлд, чиято харизма, в комбинация с очарователната Ема Стоун, обещават да превърнат The Amazing Spider-Man в истинска наслада.

Надявам се не сте пропуснали да се запознаете с първия и втория трейлър, защото налице е вече и #3:

[youtube]http://youtu.be/Fqd-9Jl6KXY[/youtube]

The Amazing Spider-Man излиза по българските екрани на 06.07.2012.

Етикети:  
 

 
Прочети още...



Цели 7 коментара!  
Добави коментар?

 1. от dzver
  4.May.2012, 10:18

  Няма да ме изненада, ако трейлъра съдържа целия филм.

 2. от Бож
  4.May.2012, 10:35

  Два месеца и отговорът ще е на разположение. (:

 3. от cinemascrotum
  4.May.2012, 11:30

  Това не го ли забравихме преди десет години?
  Като ще правят рибуут, поне да изчакат малко повече време от куртоазия.

 4. от Бож
  4.May.2012, 11:45

  Пет години не са малко време, макар и да отлитат неусетно. А и аз лично не съм върл почитател на трилогията на Сам Рейми, основно защото така и не успях да повярвам на Тоби Магуайър като Питър Паркър. Или пък на Кирстен Дънст като Мери Джейн. Признавам, че втората част беше доста добре изпипана, но аз съм твърдо „за“ този нов екип и все пак дават заявка за нещо съвсем ново, отделно от предишния франчайз, а не простото повторение на старата песен на нов глас. (:

 5. от Никс
  4.May.2012, 13:21

  Въпреки реалната опасност да съдържа целия филм и въпреки че го гледах на няколкоинчово екранче, се размазах от кеф! :D

 6. от MCFOXXX
  4.May.2012, 15:27

  Трейлъра е изключително приятен. Няма да пропусна филма ;)

 7. от filmi
  6.Mar.2013, 14:44

  Интересен филм за деца, както е било винаги :)

Коментирай...