Source Code – трейлър

„Луна“ на Дънкан Джоунс покори сърцата на кино-любителите през 2009, а догодина британецът ще се завърне с пореден sci-fi проект. Сценарият на „Source Code“, който преди няколко месеца обиколи всяко кътче на интернет пространството, предизвика доста въодушевени реакции измежду хората, които не се боят от спойлери, а от Summit Entertainment са решили, че е време да ни погъделичкат и с визия.

Лентата разказва за Colter Stevens, войник от бъдещето, който трябва да предотврати атентат от миналото. Замесени са (разбира се) пътувания във времето и пространството, любов, експлозии и, както е модерно напоследък, един влак. За щастие Тони Скот и дружката му Дензъл Уошингтън не се мяркат наоколо.

Всичко изглежда прилично, вярвам че в бъдеще ще ни се покажат още трейлърчета, плакатчета и знам-ли-кво-ли, което да ни продаде филма, но само на мен ли тази първа есплозия ми изглежда някак… зле?

Етикети:  
 

 
Прочети още...Една реплика по темата.  
Добави коментар?

 1. от Бож
  21.Nov.2010, 15:05

  Moon определено беше един от най-силните за 2009-та година.
  От видяното в трейлъра на Source Code е ясно, че Джоунс ще заложи на фантастиката, подплатена с познати екшън елементи. Някак не звучи особено оригинално, но нищо не се знае. Поне от към режисура личните ми очаквания са високи.
  А когато заговорим за Вера Фармига и Джиленхол опасенията и притесненията винаги са налице. :D
  Така че…ще почакаме и ще видим. (:

Коментирай...