Shutter Island – trailer

Shutter Island се очаква догодина през февруари, но почвата се подготвя отрано-отрано с вече втория разпространен трейлър. Лошото на такъв тип трейлъри е че показват доста неща, които за един закоравял киноман са си чисти спойлери.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKxd7V0FwfA[/youtube]

Добре че е Martin Scorsese, та да поосвободи DiCaprio от преследващия го имидж на бездарен лигльо. Това е четвърти поред филм на тандема.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 4 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Jen
  5.Oct.2009, 11:53

  ДиКаприо е изиграл точно една роля на лигльо в доста длъжката си кариера и дори в нея не е бездарен. :) Та се чудя тая работа с имиджа истина ли е, или е някакъв самоподдържащ се мит и ако пък е истина за какво невежество трябва да става въпрос…

  В известен смисъл Леонардо ДиКаприо е за киното в наши дни това, което е бил Де Ниро за 70-80те. Аналогията става особено подходяща и заради обединяващото Скорсезе-звено, макар че едва ли и в двата случая заслугата е чак толкова негова.

 2. от Yavr
  6.Oct.2009, 19:54

  Съгласен, но колкото и добър да е ДиКаприо все още не е направил култовата роля, която да го увековечи завинаги… но вероятно и това ще стане

 3. от cinemascrotum
  7.Oct.2009, 9:37

  Аз пък мисля, че вече е увековечен и дори още 50 филма да направи, пак няма да избяга от ролята си в „Титаник“, с която всички вече го свързват.

 4. от tan
  3.Jan.2010, 14:28

  Аз също мисля, че Дикаприо е един от най-добрите актъори на нашите времена, да не кажа и най-добрия!!!

Коментирай...