Shelter (2010)

Shelter започва доста неуверено, губи прекалено много време в уводната част, която пък показва само едни оскъдни и незасищащи парченца от предстоящата история. А това води до въпроса всъщност струва ли си да се гледа този филм.  Аз естествено не се отказах, нали съм инат, а и актьорите ми харесват, така че реших да му дам шанс. Не може да се каже, че съжалявам. Със сигурност не е нещо велико, но си има чара.

През повечето време д-р Кара Хардинг (Julianne Moore) се опитва да познае диагнозата на Дейвид (Jonathan Rhys Meyers) и тъкмо, когато си мисли, че е познала, той приема друга самоличност. Малко като игра на котка и мишка, само дето никога не знаеш кой от двамата коя от позициите ще заеме. Но пък другият човек в него винаги е на едно телефонно обаждане разстояние, така че няма страшно.

Историята много ми хареса и макар да e поднесена бавно и с много въпроси по пътя, поне краят не e предвидим. Даже с напредването на минутите, все повече се разпалваше интересът ми. При това филмът е сниман много приятно.

Хубава и интересна идея, която със сигурност можеше да бъде осъществена по-прецизно.

P.S. Да видиш Jonathan да плаче като малко момиченце (буквално) – безценно! „Mommy?“

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 2.00/5 от 1 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...