RocknRolla

rocknrolla-poster

There’s no school like the old school and there’s no director like Guy Ritchie!

Време беше! След Револвер, който така и не успя да стигне нивото на Гепи и всичката драма около развода му с Мадона, Гай Ричи беше длъжен да покаже, че все още става. И го направи. И още как!

Stella

Действията и героите в Rocknrolla са толкова много и колоритни, че двата часа екранно време не само, че не омръзват, ами и изглеждат недостатъчни. Естествено, всичко и всички са свързани, за да се стигне до голямата развръзка, която събира на куп Лени, Арчи, тримата от The Wild Bunch и рок-звездата Джони Куид (образ с потенциал да добие култов статут). Именно те са това, което прави филма толкова добър – няма нищо обикновено в който и да е от героите на Ричи. Като започнем с Handsome Bob и неговите малки тайни, стигайки до забавните Roman & Mickey (или Greek & Minnie :p). Единственото, за което ме е яд е, че ролята на Джереми Пивенс от Антураж беше малка.

The Rockstar!

Иначе нещата случващи се в RocknRolla са много и забавни – една сериозна сума бива открадната, още една сериозна сума бива открадната от  същия човек, една картина изчезва, една счетоводителка надскача себе си, един бодигард бива пребит с молив, Жерард Бътлър участва в най-смешната секс сцена в историята на киното и не на последно място – справедливостта възтържествува!

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 4.00/5 от 3 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 5 коментара!  
Добави коментар?

 1. от mrbones
  13.Jan.2009, 5:52

  Да не пропъскаме и револверите, от които the real rockarolla пали по такъв начин, че и да бях въздържател щях да паля всеки път с него. Плюс Black Strobe – I`m a man … двамата най-брутални руснаци в киното след Бригада и най-смешната чанта за пари … ever !

  … И въпроса за един милион долара – коя по дяволите беше картината в крайна сметка ?! :D

 2. от Владо
  16.Jan.2009, 18:51

  въпрос за 2 милиона долара – какво има в куфарчето на тарантино :Р

 3. от Anton
  17.Jan.2009, 9:09

  Мръсното бельо на Марселъс Уолъс :P

 4. от e.
  5.Feb.2009, 16:58

  на това му се вика резюме. накара ме да искам да гледам този филм:)

 5. от Anton
  6.Feb.2009, 14:11

  Не си вдигай очакванията много :)

Коментирай...