Prometheus – international trailer #2

С наближаване на лятото към нас с големи крачки стремглаво „пристъпват” и множеството дългоочаквани летни кино предложения. Едно от тях е предстоящият sci-fi филм, с привкус на хорър, Prometheus на режисьора Ридли Скот.

Всеки един почитател на поредицата ‘Alien’, и най-вече на делото на г-н Скот около първата част, очаква с нетърпение и появата на Prometheus. Дискусиите около това какъв ще е замисълът на лентата и дали по някакъв начин ще бъде обвързана с предходната поредица не спираха дълго след вълнението, че именно Ридли Скот ще се заеме с режисирането на филма. Първоначално замислен като своеобразна прелюдия на събитията от “Alien”, Prometheus всъщност ще разглежда до голяма степен нова и собствена митология, като общото между двата франчайза остава еднаквата вселена, в която се развиват и двете действия. Сюжетът в предстоящата фантастика се разгръща в късните години на нашия век и проследява научните изследвания на екипажа от космическия кораб, носещ името „Прометей”. Повтаряща се звездна карта в различни земни цивилизации изправя изследователите пред нещо отвъд техните очаквания.

С участието на Чарлийз Терон, Майкъл Фасбендър и Наоми Рапейч, Prometheus обещава истинско кино зрелище, част от което можеш да видиш в наскоро появилия се близо 3-минутен нов интернационален трейлър:

[youtube]http://youtu.be/1byZkbNB3Jw[/youtube]

В България Prometheus излиза на екран от 01.06.2012.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...