Outrage Beyond – трейлър

През далечната 2010, когато все още вмъквах по 3 азиатски филма в годишната си топ класация, Такеши Китано удобно се намести на 10та позиция с гангстерския „Outrage“. Въпреки последното си място, якуза, полицаи и посланици на малки африкански държави ни предоставиха един майсторски микс от насилие и комедия, без да изпадат в някакви кичозни и помпозни крайности.

След това Китано обяви, че ще снима продължение и тъй като той никога до момента не е правил сикуъл, а и поради самата идея да се захване с такъв, си казах „wtf“ и пуснах новината да си ходи без да ѝ обръщам някакво специално внимание. Преди два дни обаче, трейлър към „Outrage Beyond“ се появи в Wildgrounds и аз отново бях „wtf“, но този път възклицанието беше изградено изцяло от положителни чувства и фейнбойска радост.

Обещание за още от същото, но умножено по произволно число, че да се стигне до beyond. А и постоянното повтаряне на kono yaro ме кара да се радвам като малко детенце.

За хората, които не говорят и дума японски – спокойно, не сте сами. Ако въпреки всичко държите все пак да разберете за какво иде реч в предстоящия филм на Китано – wtf, прекрасния трейлър с разгневени мафиоти не ви ли е достатъчен?!


 

 
Прочети още...Коментирай...