Outlander

Нещо като запазена марка на филмите с дракони и като цяло на тези с чуждоземни/митични същества е да са глупави. Тук си имаме нещо драконоподобно. Съчетано с викинги, средновековие и лек полъх на фентъзи и научна фантастика едновременно, филмът придобива измерения на сериозно тъп. Галактическото заглавие на Outlander може и да ти придаде очаквания за нещо повече от евтина история с куп изпитани клишета и недоразумения. Е, такова нещо няма.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 1.33/5 от 3 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 5 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Anton
  15.Feb.2009, 7:18

  Мда, дори и плахите ми надежди се сгромолясаха в първите 10 мин.
  Че и мацката (Sophia Myles) нещо ме дразнеше.

 2. от Longanlon
  15.Feb.2009, 10:28

  aктьорът в главната роля все едно го бяха извадили от някой излязал направо на видео евтин екшън, за който Жан Клод Ван Дам е отказал и е трябвло да вземат когото намерят…

  бойните сцени обаче, изненадващо, бяха направени доста добре и зрелищно в сравнение с примерно Крал Артур (ебати малоумието, при това с претенции).

  само се чудя кой се е навил да прави, толкова скоро след Beowulf друг филм със същия сюжет…

 3. от Владо
  15.Feb.2009, 11:38

  в днешно време няма извинение за тъпи бойни сцени, тъй че браво на „чуждоземеца“, който тактично ще пропусна да гледам. въобще защо се хабите за такива филми :Р

 4. от Беоулф
  22.Feb.2009, 13:31

  Филмът е повече от гледаем, да ви еба в претенциите. А Лонганлон даде такова безумно определение за Джим Кавийзъл, че направo влетя в аналите, ROFL.

  PS В сюжета нямаше грам фентъзи.

 5. от maumyh
  26.Feb.2009, 22:33

  О да,никакъв просто:)

Коментирай...