Ninja

Ninja е от онези рядко срещани филми, които са толкова зле скалъпени, че чак са забавни, но гледането задължително трябва да става с някое другарче. Вторият човек е необходим, за да има с кой да се подиграваш на почти всичко във филма – умопомрачителния сценарий, който е подправен с такава актьорска игра, че ако я нарека дървена, ще обидя невинните дървета. Защото създателите са сметнали, че глупостите, които евентуално ще видите вътре са твърде малко, те са решили да набутат и разни специални ефекти, които на места са толкова жалки, че да ти е неудобно да им се присмееш. Втората част от забавата се в състои да разпознаваш различни места от софийски Владивосток, измежду които храм Александър Невски, Софийския университет и някаква произволна метро станция, и възможността да наблюдаваш как български актьори се изживяват като сектанти и уж говорят английски, само отваряйки си устата в пълен диссинхрон с дублажа. Нивото на хомоеротизъм е доста високо, предвид че единствените люде, които се събличат са от мъжки пол. Японката беше сравнително сладка, но уви.

Ако пък решиш да гледаш филма сам, то определено отиди да се прегледаш, защото нивото ти на мазохизъм със сигурност е преминало всякакви допустими граници.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 1.00/5 от 1 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 3 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Pol
  5.Dec.2009, 15:17

  Напълно съм съгласен с написаното, и за мое съжаление ще послушам съвета ти и ще се прегледам обстойно при психолог, защото ми се наложи да изгледам това умопомрачително творение на филмовата индустрия в пълна самота и спокойствие.За това мое действие съм напълно отговорен и за последствията от него също.Обзе ме страхотно безсъние и малко се ядосах, че загубих толкова ценно време за да мога да изгледам до край това нещо.

 2. от nanera
  10.Dec.2009, 20:01

  Ако не сте се умопомрачили достатъчно винаги може да посегнете към Geisha vs ninja. Ако се докопаме до реквизита мисля, че ще направим по-хубав филм.

 3. от Владо
  10.Dec.2009, 20:04

  внимателно с изказите спрямо гейша vs. нинджа

Коментирай...