Lie to me

Новият сериал на FOX почва добре. С готин каст, добър сценарий и заигравки с политици и други известни личности, Lie to me успява да впечатли още с първия си епизод.

Д-р Калвин Лайтман знае кога лъжеш! Анализирайки езикът на тялото, израженията и гласа на хората, героят на Тим Рот разбира не само дали лъжеш, ами и защо. Естествено, умения като тези са силно ценени от правителствени организации, ФБР, политици, полиция и Лайтман Груп процъфтява. И как няма – според същия доктор в 10минутен разговор човек изрича по 3 лъжи. И това, ако е нормален. После светът не бил хубав, м? :)

Героите изглеждат готини. Имаме си перфектния силно присъстващ персонаж (Тим Рот е огромен!), наивната психоложка, ядяща всички и всичко, твърде честния бърборко и една кака, от чиято героиня очаквам изненади. Изглежда супер, както казах. Като се понатрупат епизодчета – още.

Междувременно – няколко теста на FOX, които ще ви помогнат да разберете колко точно наивни сте.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 6 коментара!  
Добави коментар?

  1. от Longanlon
    31.Jan.2009, 14:41

    мен успя да ме отегчи с първия и тотално да ме откаже с втория си епизод :(

    бие на монк …

  2. от Владо
    31.Jan.2009, 19:10

    Ако се абстрахирам от глупаво направеното лого, което се чете по-скоро като Life to me (и явно са го сменили), първият епизод ми допадна много. Героят на Тим Рот е полувзаимстван от Хаус, но поне е по-социален и много по-заобиколно – и рядко – нагрубява хората. Надявам се да вкарат черната и пича от агенцията повече, щото иначе са само досаден пълнеж.

  3. от CX
    31.Jan.2009, 20:19

    Хаус би напляскал този малък пикльо с бастуна си!

  4. от Anton
    26.Mar.2009, 13:45

    Започна добре първите серии, но в момента избледнява прогресивно.

  5. от Владо
    26.Mar.2009, 14:17

    Първите серии беше добре, защото щеше да му е трудно на сериалът да се повтарая сам. След втория епизод всичко започна да следва една гадна формула, която се повтаря постоянно, а и фактът че в един епизод има два случая за разследване дразни.

  6. от Моника
    26.Mar.2009, 14:22

    Мен ме дразни т’ва, че няма развитие в отношенията им. Тук таме се загатват някакви неща, но не се подхваща нищо. Което може и да е с цел да се натрупва някакъв интерес, ама реално не се получава.
    Все още не съм се отказала обаче. Тим Рот, а и всички останали са страхотни и не е късно да тръгне в правилната посока.

Коментирай...