Kyle XY

Един от най-безобразно отегчителните сериали, които съм гледал. Kyle XY разказва историята на свръхнадарено и интелигентно момче, но е направен като за бавноразвиващи.

Главният герой е по своему култов с двете си изражения: когато е щастлив, все едно има прът в дупето и му харесва; когато е изненадан или нещастен, все едно има прът в дупето и му е кофти.

Kyle XY е прекратен след скромния 10-сериен трети сезон. Не знам кой го е търпял толкова. Факт е, че човек малко или много се привързва към всяка продукция с нейните персонажи и история, дори и да е наясно колко тъпи са те. Така че по-добре не го почвай, отколкото да паднеш в клопката на гледането по задължение.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 1.86/5 от 7 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 12 коментара!  
Добави коментар?

 1. от Моника
  9.Jun.2009, 7:47

  Забрави да споменеш глупавия му напън за оригиналност – Кайл няма пъп!
  И грешиш – тук развитието е толкова бавно и малоумно, че няма как да се привържеш кой знае колко. .

 2. от Eneya
  9.Jun.2009, 20:44

  Мисля, че е плах опит да се имитира John Doe.
  Първият сезон имаше наченки на интерес, но от штори нещата тръгнаха твърде трагично.
  Героите… фабулата… мистериите. Нее, твърде зацикли и се забатачи.
  Жалко, че не завършиха историята по някакъв начин, а я оставиха да виси така. Нейсе.

 3. от CX
  9.Jun.2009, 21:09

  Имат общи неща, но някъде четох, че идеята за Kyle XY е отпреди John Doe.

  А историята… Като паднат рейтингите и телевизията спира шоуто. Сюжетът се влияе повече от външни фактори, отколкото от Идеята :)

 4. от Anton
  10.Jun.2009, 18:18

  Едно хубаво нещо имаше в Kyle XY – http://www.imdb.com/name/nm1526352/

 5. от CX
  10.Jun.2009, 18:24

  Не само хубаво, ами и добре си играеше ролята.

 6. от Team_Salvatore
  3.Jun.2010, 23:55

  Какво излиза? Че всички коментари, оставени от хора, несъгласни с автора, се трият. Тцтц, демократично. Пак ще кажа: Събрали се хейтъри, та започнали да коментират. Kyle XY 4ever и peace на всички, дано този път запазите ковентара ми. C’e sempre la speranza.

 7. от Никс
  4.Jun.2010, 0:15

  Навярно си цъкал погрешните бутони и си останал учуден защо коментарът ти не е публикуван, или пък се чудиш защо няма други положителни коментари за сериала. И в двата случая те уверявам, че никой не се е засилил да ти трие мнението. Напротив – радвам се, че си го написал грамотно, защото много други пишат неадекватни и несвързани букво-цифри… но и тях не трием.

 8. от Team_Salvatore
  4.Jun.2010, 10:43

  В такъв случай се извинявам, вероятно аз съм сбъркала (момиче съм). И все пак е странно, че няма нито един коментар в защита на сериала (освен моя) при положение, че има фенове. Извинявам се още веднъж, приятен ден.

 9. от Мади
  19.Aug.2010, 8:17

  Аз пък си мисля че сериала е гледан повече и харесван повече от женската аудитория.
  Може би е заради това че няма боища и кръв(които въпреки че съм момиче харесвам), ами сценариста е вкарал малко мозъчна дейност и е измислял разни математични „глупости“. Не знам дали това е повлияло на преценката ми, защото аз обожавам математиката, и както и да е.
  Имаше и много любовни наченки и не само от страна на главния, може и това да е, и все пак казано че идеята за сериала е била много преди „Джон Доу“, макар че съм гледала и него не виждам много прилика. Неговата история беше по различна.

 10. от Bubi
  26.Aug.2010, 20:01

  На мен лично много ми допадна сериала и главният герой и най-вече неговата невинност и чистота (не е като с прът в дупето) сладък е :)

 11. от Емsи
  8.Sep.2010, 8:29

  Този сериал го изгледах наведнъж в една много скчуна седмица и тъй като нямах абсолютно никакви очаквания за него, ми хареса. вярно, не беше следващия голям хит, но имаше някои готини и забавни моменти, на които се смях искрено. Джеси беше добро попадение.
  По повод „Джон Доу“, на мен лично това ми беше един от любимите сериали тогава и още се ядосвам на глупавия начин, по който го спряха. „Кайл“ също го спряха в абсолютно неподходящия момент!

 12. от Team_Salvatore
  13.Sep.2010, 0:57

  Йей, значи все пак имало и други, на които им е харесал :)

Коментирай...