Киноцентър is the new sexy

Нищо не е вечно и ще дойде ден, а после и нощ, когато нас вече няма да ни има, или най-малкото няма да сме толкова активни и творчески настроени. Но дори тогава едно нещо ще пребъде завинаги – Киноцентърът!

Накратко, страницата има нов дизайн и бих казал, че вече всичко е четимо и наистина удобно. Особено за тези, които не ползват RSS-четци, а искат да поемат информацията бързо и от едно място. Но и за ползващите – сайтът излъчва собствена и културно богата RSS-емисия.

Както е описано и в самия Киноцентър, идеята е да съберем и популяризираме българските блогове за кино. В момента имаме около 30, но със сигурност сме пропуснали доста. Би било чудесно ако споделиш линкове с нас. Дори не е нужно блоговете да са изцяло кино-профилирани – може да са лични такива, в които от време на време се пише за кино. Условието тук е въпросните публикации по някакъв начин да се открояват от останалите – например да са в отделна категория, с характерен етикет (таг). Това е единствения начин да „извлечем“ и отсеем дадени публикации от всички останали.
Също така не е задължително блоговете да са актуални и публикуващи често. За нас са важни и такива с богат архив от съдържание, било то и „остаряло“.

Ще се радваме да допълните списъка! Ако сме пропуснали някого нека не се сърди, а да ни изпрати линкче към своето или друго любимо място.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 2 коментара!  
Добави коментар?

  1. от Nostromo
    18.Aug.2010, 0:53

    Поздравления за инициатива и благодарности за включването на скромния ми блог. :)

  2. от Васил
    18.Aug.2010, 13:44

    Например моя сте изпуснали :)

Коментирай...