Кино вечери

Попаднахме на интересно кино събитие, което смятаме, че ще събуди и вашия интерес.

twin_peaks_david_lynch_sherilyn_fenn

Инициативата е организирана от сдружение „Професионален форум за образованието“ и носи името „Кино вечери“. Всяка седмица в определен ден ще прожектират филми в семинарен център „154 идеи“, намиращ се на улица „Г.С. Раковски“, №154.  Идеята е да се подберат  и представят по-алтернативни, непознати, въздействащи ленти, които да предизвикат дискусия след прожекцията на филма.

Eкипът на „Професионален форум за образованието“ търси доброволци, които да се включат в подготовката на събитието. Единствените условия са креативност и желание, с които да се включат в измислянето на различни теми за дискусии, игри, закачки и предизвикателства, свързани с прожектираните филми.

Инициативата най-вероятно ще стартира в началото на месец март, като самите зрители ще могат да се включат в подбора на филмите. За повече информация, можете да посетите фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/groups/1410693895846228/


 

 
Прочети още...Цели 2 коментара!  
Добави коментар?

 1. от cinemascrotum
  13.Feb.2014, 20:23

  Добра инициатива. Като гледам от снимката, май ще се пускат и творби на Дейвид Линч, което винаги е плюс. :D

 2. от Нели
  13.Feb.2014, 20:36

  Снимката я избрах според лични пристрастия :Р
  Доколкото разбрах от организаторите, филмите още не са избрани и предстои да се обсъждат на фб страницата. Надявам се да се стигне и до някой Линч филм:)

Коментирай...