How To Lose Friends & Alienate People

Не знам дали Тоби Йанг е повръщал хамбургери по палтата на лоши дами и убивал малки чиуауа кученца, но Саймън Пег го прави, както се казва, с финес. В първият игрален филм на Robert B. Weide – How To Lose Friends And Alienate People.

Саймън Пег пък е най-забавният човек, който съм гледал в комедия напоследък. Другият беше Брад Пит, но Коенови го застреляха и отгоре на това ще се измъкнат безнаказано, а по пътя ще заберат някоя друга наградка.

Филмът можеше да бъде сатиричен, да размахва показалци и да сочи срещу виновните… но не го прави. Вместо това се концентрира върху идиотщината на главния герой и неговата цел да намери Единствената. Прави го като съсипва ръкописа на новелата ѝ, купува плоча на саундтрака към любимия ѝ филм и ѝ пуска пръстен в джобче на ефирната ѝ рокля. Също така впечатлява с преобразяването си в Дракула и мъжки заявявайки, че Con Air е най-великият филм на всички временеа. The Dark Knight ftw?

Критиците не го харесват, защото допирните точки между книгата и филма са само фамилията на главното действащо лице. Аз пък се забавлявах искрено и се смях с глас.

Споменах ли, че The Dude също участва?

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 3.00/5 от 2 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 3 коментара!  
Добави коментар?

 1. от CX
  9.Nov.2008, 22:10

  Ще си го пусна заради Megan Fox :P

 2. от Никола
  13.Nov.2008, 0:37

  И заради други неща си заслужава да си пуснеш филма. Като за начало участват Katherine Parkinson и Chris O’Dowd. Дори и за две минути, ти пълнят душата …
  Освен това главният герои е абсолютен идЕот (такъв беше и в Hot Fuzz). Иначе за съжаление в най-силната сцена на филма, роклята не прозира …. ;)

 3. от Anton
  15.Jan.2009, 16:05

  Филмът е голяма забава. А cast-a e уцелен много добре. И аз се накефих, че бяха включили Katherine Parkinson и Chris O’Dowd. A Пег на мен ми е любим отдавна.

Коментирай...