Friends with Benefits (2011)

Филмът, който всички гледат заради Mila Kunis всъщност си има и други качества – сценарий, хумор, атмосфера. И въпреки че в старанието си да бъде оригинална лентата на моменти предлага самоцелни и пресилени шеги, то като цяло Friends with Benefits е ироничен и разчупва стереотипа на романтичните комедии. Режисьорът Will Gluck не е пропуснал да вмъкне и няколко препратки към предишното си заглавие – Easy A, включително готино камео с Emma Stone.

Макар и ограничен от жанра си, в който забавното в един момент свършва, темпото забавя и започва една шаблонна и ужким сериозна драма, филмът надскача средното ниво. Kunis и Timberlake сформират един симпатичен тандем, като първата даже успява да изпъкне със солидно изпълнение – което няма как да остане незабелязано дори въпреки факта, че постоянно ни разсейва с полуголото си тяло. За протокола, всъщност Kunis е използвала дубльор в няколко от сцените, но и така лентата се отъждествява като своеобразен трибют към брюнетката с дълбоки очи.

Friends with Benefits започва и завършва с внушението, че на някои неща не бива да се гледа толкова насериозно и понякога всичко е просто за забавление… И ако направиш паралел със самия филм и подходиш към него по подобен начин, то той несъмнено ще ти докара приятните емоции.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 3.29/5 от 7 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...