Framebites #0.9

„Железният Човек 2“ изтече вчера в интернет… или поне пет минути от него.  Някои ключови моменти са бегло загатнати, но по-добре сами да хвърлите поглед. И бързо, че може клипчетата да не доживеят до дълбока старост.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AGNlv4od0U8[/youtube]

Така. Да започнем с не-мъртвите.  Питър Джаксън предостави първия трейлър към дългоочаквания му филм „The Lovely Bones“, който разказва за момиче, което бива убито, но остава на земята като дух, защото е столкърка. Шарено, Марк Уолбърг сякаш играе добре и като цяло очаквам с голям интерес.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V8Ss2x5XDEI[/youtube]

[Rec]2 си има вече и втори трейлър, а аз си оставам потресен от безидейността, която лъха от това продължение.

Twilight пусна на воля вампирското в продуценти, режисьори, сценаристи и актьори, и на хоризонта се задава нов зъбат филм с комедийни елементи. Трейлърът на The Vampire’s Assistant  си има своите забавни моменти, но като цяло  намирисвам нещо посредствено.

Нещото си има и безидеен постер, на който може да се полюбувате тук. Постери имат и Кейт Бекинсейл, Mr. Blackwood, както и новия епос на Камерън „Avatar„.

За финал – нещо магическо и приказно. „Where The WIld Things Are“ на Spike Jonze, базиран по книгата на Морис Сендак, се сдоби с второ трейлърче, което си има от всичко, но не подлежи на описание.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nYp-uW6r9eM[/youtube]

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 3 коментара!  
Добави коментар?

 1. от stealth
  9.Aug.2009, 16:30

  нищо против трейлърите, но нещо ревютата се поизгубиха в последно време…

 2. от Владо
  9.Aug.2009, 16:33

  И на нас ни липсват, но рано или късно ще ги хванем отново.

 3. от Eneya
  10.Aug.2009, 0:43

  Lovely Bones е ужасно красиво.
  Определено ще го гледам.

Коментирай...