Framebites #0.7

Какво се случва, когато изкушението е по-голямо от иначе калената ти с разочарования воля? Скачаш в дупката и попадаш на съвсем пресния тийзър трейлър на Тим Бъртъновата „Алиса„:

Ако Джони Деп не ми беше страст и не бях надъхана до краен предел, този пост вероятно щеше да започне със снимките и евентуално тийзър постера на новия „Кошмари на Елм Стрийт„, където Джаки Ърл Хейли ще създава и поддържа убийствени сънища в главите на старите и нови фенове на поредицата за садистичния Фреди.

Джаки Ърл Хейли като Фреди Крюгер

Обещания за незабравим ужас се опитва да даде и новият измислен трейлър на поредния (и надявам се последен) Saw. Колко и може ли изобщо този филм да бъде по-зле от предшественика си, ще разберем на 23.10 тази година. Дотогава – учудващо сполучливия първи постер –

saw-6

Постерът до този на Saw VI е този на най-чаканият от мен филм за 2009 – екранизацията на романът на Денис Лихейн Shutter Island. Постерът може и да не те надъхва кой знае колко, обаче Леонардо ДиКаприо в главната роля, Мартин Скорсезе на режисьорския стол и този невероятен трейлър трябва да докоснат нещо. Ако не, не си човек, сори.

Продължаваме с трейлъра на постапокалиптичния Book of Eli, където Дензъл Уошингтън ще трепе хора в името на някаква свещена книга, в която се крие спасението на света.

Продължение на Wanted беше обещано на тазгодишния Comic Con от легендарния Тимур Бекмамбетов. Чии голи бедра ще занимават зрителите на руско-американския екшън тази година е под въпрос, но пък Джеймс Макавой е здраво стъпил на земята като Уесли Гибсън и обещава да яде бой и бъде неадекватен и в този Wanted.

Pirates of the Caribbean & Batman също са тръгнали към продължения следващата година. Това на Батман е леко под въпрос, освен ако Кристофър Нолън няма 6 ръце и 2 глави, че да може да смогне да го прави паралелно с Inception. За сметка на това от Дисни обещават новите приключения на любимия ни Джак Спароу да се превърнат в съвсем нова трилогия. Обещания, зависещи най-вече от добрия стар рейтинг.

И защото сме истински нинджи, няма как да не завършим с лъхащия на мускули и чест първи трейлър на Ninja Assassin:

Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...