Framebites #0.6

Миналата седмица ни дадоха трейлърче, тази постерче. За момента цялият маркетинг на „Jennifer’s Body“ разчита твърде много на Меган Фокс, а дума за евентуални други плюсове не се и обелва… което не е много добре.

Излезна и трейлър към последния филм на майстора на ужаса Dario Argento. Нужна е солидна доза абстрахация от отблъскващия войсовър и ако постигнете нужното ниво, ще откриете един обещаващ филм.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsNo95dxI_k[/youtube]

Извънземните са напаст, трябва да бъдат изолирани и най-вече контролирани. „District 9“ изглежда малко като Cloverfield забъркан с доза мистерия, екшън, морални проблеми и неморални същества. През август ще разберем колко точно е била ефективна цялата маркетинг вихрушка, която се вихри покрай лентата. Постерче тук, трейлърче долу:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VjihaK7HfGs[/youtube]

„Funny People“ (за когото писах преди) на Джъд Апатоу и с участието на Адъм Сандлър, Сет Роджен и компания се сдоби с red band-трейлър, който не е чак толкова вулгарен, но представя филма в една по-различна светлина.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bq_kHi7ovp4[/youtube]

Малко скучна ми беше тази седмица откъм кино новини, така че останалото накратко. Зеленият Фенер се сдоби с Раян Рейнолдс, измежду други двама кандидат „актьора“. Одри Тоту е Шанел, Flame и Citron не са безславни копилета, но пък се справят добре с огнестрелните оръжия. Също така се готви игрален филм по култовия Jin-Roh, а аз ще се моля да го сполети съдбата на Акира.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 2 коментара!  
Добави коментар?

  1. от aidee
    29.Jul.2009, 20:53

    Всичките линкове към Ютюб са мъртви…

  2. от Владо
    29.Jul.2009, 20:57

    Лош, Ютюб, лош…

Коментирай...