Framebites #0.3

Миналата седмица пропуснахме да предоставим уж редовната доза интересни трейлъри, новини и подобни, но вече сме на линия.  Започвам с един трейлър, който сигурно не сте гледали, а шансът да попаднете на самия филм е още по-нищожен. Ако не мислите, че спирането на осветлението за един час ще спаси света, то поне може да помогнете на делфинчетата.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IQhfw5U7Ahc[/youtube]

И докато съм на азиатска тематика – новият филм на Chan-wook Park може и да се разпространява в САЩ със цензориран постер, но пък трейлърът на Thirst е пощаден. Лентата грабна наградата на журито в Кан, така че не пропускайте това заглавие ако сте фенове на извратения кореец или на мистични филми с вампирска тематика (но не ви се занимава с педофилия и хомосексуализъм).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G80z9jblDbc[/youtube]

Говорейки за хоръри, трейлърът на Zombieland на дебютанта Рубен Флайшер се завъртя в интернет. Освен задължителните според заглавието зомбита, лентата си има и доста глупав Уди Харелсън, който винаги намира умен начин за елиминиране на немъртви. Филмът има голям потенциал да се окаже една голяма глупост, но аз съм оптимист жаден за кръв… и мозъци.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ubr5EQzaPmQ[/youtube]

Шерлок Холмс и ко. също напомниха за себе си. Излезнаха постери на известния детектив и неговия неотлъчен спътник – др. Уотсън. Може дълго да се поспори дали фотошопираната и удължена глава на Дауни Дж. или перверзния и мустакат поглед на Лоу е по-смешен и нелеп, но тази дискусия ще я оставя за някой друг път. За Коледа например.

Новият филм на Пол Джиамати също си има сравнително странен постер, в положителен смисъл. В Cold Souls Джиамати играе себе си и не е особено голям фен на душата си. Малко след като успява да се отърве от нея, разбира че всъщност не може без нея и тръгва да я издирва.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SJ2t2vDfM1M[/youtube]

Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...