Framebites #0.2

Миналата седмица ви показахме тийзър постерa на The Final Destination, тази седмица е време да видим кадри от самата лента. Сюжетът отново не цели да ни изненада – тийнчета избягват смъртта чрез бърз поглед в бъдещето, смъртта намира тийнчетата, за да си довърши работата. Ако сте фенове на поредицата сигурно ще се радвате да гледате поредната част, ако ли пък не – винаги може да прецъкате филма, само за да видите различните убийства и да търсите гафове. Премиерата е на 28 август и защото е модерно – в 3D.

Докато сме на тема хорър, нека погледнем друго заглавие, което има потенциала да бъде истински филм на ужасите. Става дума за продължението на [Rec], който шокира зрителите с клаустрофобична атмосфера, нестабилна камера и неоригинални зомбита. Продължението явно не цели да бъде иновативно и според кадрите в тийзър трейлъра преексплоатира същата идея, но този път главните герои са хора от специалните части, които явно не са много специални щом се дават на заразените.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9WyiU09s3NM[/youtube]

Ако трябва да се върнем отново към Холивуд няма как да пропуснем наградите на mTV. Разбира се нас самите награди не ни интересуват много, но сцената между Бруно и Еминем си заслужава да бъде видяна. Цял свят лудна по скандалната случка, докато двамата „герои“ се смяха тайно на всички.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xf5ght5sVQc[/youtube]

Големият победител на въпросните награди е Здрач, а продължението на сагата вече си има и дървено трейлърче. Изглежда че връзката между Бела и Едуард не върви добре. Новолуние излиза тази есен.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE[/youtube]

Играта на играчките 3 вече си проправя смело път към кино екраните, и макар че филмът излиза чак догодина, на Pixar не им пречи да започнат рекламната си кампания тази година. Тийзърче.

Сам Уортингтън нашумня много покрай последната част на терминаторската сага и предстоящата епика от Джеймс Камерън – Аватар, така че ето малко снимки от римейка на Clash of the Titans. Изглеждат малко пластмасово, но върху филма все още се работи, а и добрият робот е готин.

Това издание на Framebites завършва с две тъжни новини. Fox работят върху нов Alien филм. Не става дума за римейк, а за предистория, а режисьор е никому познатия Carl Rinsch.

Култовият Дейвид Карадайн почина на 3 юни. Rest in peace.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 2 коментара!  
Добави коментар?

  1. от Калоян К. Цветков
    7.Jun.2009, 17:12

    На 3 юни, не на 3 юли.

  2. от Владо
    7.Jun.2009, 17:17

    Скаран съм с месеците :(. Благодаря за забележката.

Коментирай...