Framebites #7

Трейлърите този път са едва няколко, но какви…

Machete Kills
Новият „Мачете убива“ смята да избие рибата с брутален каст, където (поеми дъх) Мел Гибсън, Мишел Родригес, Амбър Хърд, Джесика Алба, София Вергара и Антонио Бандерас ще възстановяват естетическия баланс, нарушен от грубоватото присъствие на Дани Трехо. В допълнение имаме Чарли Шийн като „мистър президент“ и Лейди Гага като… Лейди Гага? Всичко останало лъха на евтиния и дебилизъм, а в какви точно пропорции ще видим в средата на септември, когато е официалната премиера.

 
This Is the End
Друг звезден каст ни очаква в This Is the End, където имаме Риана вместо Гага, и където хората, купонясвайки си по всички американски правила, ненадейно се изправят срещу… Апокалипсис. Актьорите играят самите „себе си“, което донякъде ги освобождава от развитие на персонажите и ги прави по-атрактивни за гледане, но от друга страна – всички помним точно колко забавен е Джеймс Франко в реалния живот, особено когато раздава Оскари. Лентата е режисьорски дебют на Еван Голдбърг и комика Сет Роугън. „Краят на света“ идва на 27 септември.

 
Percy Jackson: Sea of Monsters
След шеметния неуспех на Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълни се задава и втората част от поредицата. Промени има сред имената на режисьора и сценариста, но едва ли такива ще има в качеството на лентата. Филмът излиза през август.

 
Monsters University
Зяпайки предишния трейлър на Monsters University имах чувството, че съм изгледал всички уж забавни сцени във филма, но след този трейлър вече съм видял и тъпите такива плюс няколко допълнителни. Премиерата на „Университет за таласъми“ е на 21 юни.

 
Prisoners
Интересен проект се задава в лицето на Prisoners. След като две малки деца изчезват, бащата на момиченцето тръгва на саморазправа със заподозрения за отвличане. Каста оглавяват Хю Джакман и Джейк Джиленхол, а режисьор е безспорно талантливия Денис Вилньов. Трейлърът също изглежда доста добре, като единственото притеснение е колко от сюжета косвено издава. Премиерата в САЩ е на 20 септември.

 
As I Lay Dying
Джеймс Франко, който изглежда работи по около хиляда проекта едновременно, тук се явява продуцент, режисьор, сценарист и главен герой. As I Lay Dying е по едноименния роман от 1930, разказващ за героичните опити на едно семейство да погребе майка си в съседен град, уважавайки нейното последно желание. Лентата вече беше в един град – Кан, а кога ще се появи и някъде другаде предстои да разберем.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Една реплика по темата.  
Добави коментар?

  1. от Framebites #8 | F r a m e s p o t t i n g
    19.Jun.2013, 22:38

    […] което явно го умее доста добре. Сигурно си спомняш миналата седмица, когато имахме Лейди Гага и Риана… Е, сега вече си […]

Коментирай...