Framebites #3

Навярно сега е моментът да честитим празници и да си отправим пожелания, но вместо това нека оставим трейлърите от изминалата седмица да говорят:

Pacific Rim
Ударно начало на седмицата постави трейлърът на Pacific Rim. Новият проект на Гийермо дел Торо обещава зверско зрелище за фенбойчета (пък и не само) – гигантски роботи се млатят с извънземни чудовища. Нещо като каубои-трансформърс VS извънземни-годзили, само че по-яко. „Огненият пръстен“ идва на 12 юли.

 
Fast & Furious 6
Шестата серия на „Бързи и яростни“ вече се задава. И явно в бързината не им е останало време да сменят диска на Продиджи. Или просто Вин Дизел, Пол Уокър, Скалата и ко. са класици. Към тях този път добавяме Джейсън Стейтъм и Мишел Родригес. Трейлърът намеква за няколко умопомрачителни каскади на 4-6-8 колела (и вериги), а на 24 май зрителите не трябва да ходят на кино с идеята, че ще гледат нещо подобно на Drive.

 
Girl Most Likely
Неуспешен драматург, в ролята – Кристен Уиг, актриса, с която преди време се заливахме от смях в успешния Bridesmaids, инсценира смъртта си, за да привлече вниманието на бившето си гадже. Единственото, което постига обаче е загрижеността на ексцентричната си майка – поразяващата Анет Бенинг. С обещание за сериозни дози хумор от тези две страхотни актриси, идва и заявката за една от по-добрите комедии тази година. Датата е 19 юли.

 
White House Down
White House Down подозрително напомня на едно друго нещо, което върша по киносалоните наскоро. Белият дом отново е нападнат и за да е сигурно, че няма да има неразбрали филма, на български той ще се казва „Превземането на Белия дом“. Самата лента обещава да не се взема много насериозно, което е странно предвид факта, че режисьор е Роланд Емерих. В главната роля пък Чанинг Тейтъм и ако това все още не те е отказало – почакай поне до 1 ноември.

 
The Price of Success
Екшън-трилър за кунг-фу актьори и опитите им да пробият в Холивуд и мистериозен садистичен режисьор, който ще ги постави пред изпитание… Не знам доколо вълнуващ ще е сюжетът, но бойни сцени има в изобилие. Поне в трейлъра…

 
The History of Future Folk
Indie комедия за двама извънземни, които вместо да разрушат Земята, решават да създадат музикална банда. Звучи идиотски и някак странно, но за какво точно става на въпрос, ще видим след 31 май.

 
The Wolverine
За „Върколакът“ казах всичко, което имаше за казване, а именно – две изречения от миналата седмица. И все пак този едноминутен трейлър разкрива повечко от екшъна и сякаш поне визуално The Wolverine ще е OK.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...