Първи тийзър постер на Brave

Истината е, че изобщо не се вълнувам от предстоящата премиера на „Колите 2“. Първата част не че беше лоша, но този франчайз на Pixar има съвсем други цели, които не одобрявам.

Нещата стоят по съвсем друг начин при „Brave“ – следващото заглавие на анимационните гиганти, което е запланувано за 2012. По-рано днес дебютира първият тийзър постер към пълнометражния дебют на г-н Марк Андрюс, който преди това е работил по късометражните „Violet“ и „One Man Band“. Постерът загатва до известна степен епика, фантастични елементи и една по-мрачна атмосфера, с която Pixar не се славят особено, а малките сини духчета (?) ми навяват спомени за един японски аниматор, пред който май всички в Pixar се кланят.

„Brave“ ще разказва за немирната принцеса на шотландските земи Мерида, която с буйния си характер успява да се противопостави на родителите си и да наруши древен обичай, с което довежда на кралството само беди. Разбира се, балансът в Силата трябва да бъда възстановен и младата принцеса тръгва на пътешествие с идеята да оправи предизвиканата от нея каша.

Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...