Fast & Furious

Вин Дизел и компания се завръщат във френчайза за бързи коли и леки жени, открадват 71 милиона долара само за един уикенд и в края на краищата ме отегчиха до болка. Мишел Родригез пък се е снимала, за да може после да се похвали пред аверките, че е пипнала бицепса на лошото момче – екранно време 15 минути.

Fast & Furious е като да караш по магистрала Тракия със стара и поочукана кола – на пръв поглед обещаващо и забавно, но горкото ти возило не може да развие добра, да не говорим пък за максимална скорост, в следствие на което всички други ти бибиткат и подсвиркват да се махнеш от пътя. За някакво развитие на героите или пък сценарий е безсмислено да говорим. Въпросният е писан по време на същото пътуване от София до Стара Загора върху тетрадка с тънки листи, с много течна писалка и накрая залят с кафе от OMV. Липсата на улични състезания и надъхваща музика, и твърде краткото появяване на Родригез могат да се преглътнат някак, но какво остава за отворения край? Принципно нямам нищо против този вид завършеци, но в случая филмът свършва точно преди потенциално най-интересната сцена в цялата лента.

Ако сте под 15 години и току що сте откраднали ключовете за колата на баща си, то със сигурност ще се забавлявате на премеждията си по магистралата, независимо колко скучни са те. В противен случай ви препоръчвам да поемете по някой алтернативен маршрут.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 2.67/5 от 3 глас(а)
Loading...

 

 
Прочети още...Цели 5 коментара!  
Добави коментар?

 1. от voxy
  8.Apr.2009, 10:00

  прекалено критичен си и това ревю ли се води сега?

 2. от Anton
  8.Apr.2009, 16:59

  На мен филмът ми беше ок, като се има предвид какво може да се очаква от тази точно поредица. Имаше и моменти, които ме накефиха, определено. Владо може да е задрямвал от скука и да ги е пропуснал :P

 3. от Владо
  8.Apr.2009, 17:02

  Определено си има своите моменти, ама тях май ги видях още в трейлъра ;)

 4. от Anton
  8.Apr.2009, 17:10

  Затова не гледам аз вече трейлъри преди да гледам съответния филм. :P :)
  Даже си затварям очите ако съм на кино.

 5. от Stranger
  10.Apr.2009, 0:12

  Евалата Владо! Перфектен анализ на разреденото гориво.
  Само за едно не съм съгласен – Мишел Родригез! Това което се случи с нея, беше най-хубавата част от филма! Единственият шанс, да ми хареса повече, беше ако въобще не беше участвала :D

Коментирай...