Eagle Eye

Орлово Око (името на проекта, самата програма се казва Ариа) е последният писък в модата на програмирането – изкуствен интелект, който работи за правителството на САЩ, но за тяхно съжаление се държи като разглезено детенце, на което току що са му взели играчката. След като няма с какво да се забавлява, програмата решава, че правителството на САЩ е равнозначно на Световно Зло и съставя пъклен план, който има за цел елиминирането на 12те най-важни политически личности. Шайа Лабъоф – супер войникът се противопоставя на супер машината, но умира още в началото. Съжалявам за спойлера. Неговият брат близнак обаче (изигран също от Шайа) е явно по-супер и успява да предотврати атентата срещу президента на САЩ с помощта на Били Боб Торнтън-агенти и Мишел Монаган-самотни майки.

Съжалявам за следващите редове, но джендър теориите от третия семестър се обаждат. Нямаше как да не забележа жената мечта за всеки (американски) мъж в лицето на злата програма. Тя е силна, самостоятелна, със завидни умения във всяка една област, ефирна, дори и звучи по невероятен начин – Ариа, но в същото време се подчинява на всяка една дума, изречена от нейните мъжки покровители. Разбира се, когато тази перфектна жена започне да мисли (независимо в каква посока), тя бива моментално елиминирана. После ми разправят, че дискриминирането било отживелица.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 2.00/5 от 1 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 2 коментара!  
Добави коментар?

  1. от albinos
    1.Dec.2008, 3:03

    Като свалям филми, които от описанието ми допадат, имам новика да ги записвам на дискове, за да ги гледам не на компютъра, ами на тв-то излегнал се бохемски. И за този филм се излъгах по описанието от сайт . Тази вечер, като го гледах, отначало беше с интерес и после, като разбрах каква е работата, мислех да го спра, но продължих да го гледам, защото исках да разбера на кого служи, и как ще я спрат тази шибана компютърна система.

  2. от Anton
    19.Dec.2008, 13:58

    На мен ми беше приятно да го гледам, въпреки очевидните глупости. :)

Коментирай...