Brooklyn’s Finest

Филмът може и да се казва Brooklyn’s Finest, но явно във Бруклин няма нито едно ченге, което да е добро и fine както сме свикнали да ги гледаме от 80-тарските екшъни. Еди (Ричард Гиър) следва законите сляпо и общо взето е безделник, обичащ леко пълната чашка с уиски и съвсем съблечените проститутки. Сал (Итън Хоук) краде мръсни пари, за да изкара астматичната си жена от мухлясалата къща, която обитава, а Танго (Дон Чийдъл) е под прикритие, който се е приближил на твърде интимна дистанция до своя Кеш – пекано нарко босче, който трябва да предаде на своите униформени другари.

Три различни истории на хора с фуражки, които не се познават, от които Антоан Фукоа е можел да направи три филма, или айде два и половина, тъй като героят на Гиър е най-безинтересен и скучен измежду тримата, но поне го играе прилично добре и не дразни. Виж, Итън Хоук и Дон Чийдъл са зверове, а към тях смело се нарежда Уесли Снайпс, който скрива шапката на всички гамени с ролята на възлюбения от Танго гангстер, който току що напуснал затвора и вече е по баровете, сваляйки каки.

Въпреки някои сценарни недоразумения и насилена среща между тримата в края на лентата, филмът е готин. Фукоа е налучкал атмосферата на отчаяние и безизходица, в която се намират протагонистите му, и макар че се впуска в стереотипизиране, е успял да извлече най-интересното от тях, което в комбинация с добрата аткьорска игра, прави филма сравнително приятен за гледане.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 4.00/5 от 2 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Коментирай...