Avatar – trailer 2

Сложете си аватарите, защото идва Avatar! Аз си сложих avatar-а, а ти?!?

Горе-долу с този интелектуален заряд върви бомбастичната кампания по популяризирането на „новият и революционен“ Avatar. Неохотен участник в това ставаме и ние, публикувайки най-новият излязъл трейлър. В него има немалко спойлери, издаващи потенциално доста изтъркана история. Напрегнатата, ескалираща и монотонно бучаща музика от първия трейлър е заменена с драматична такава във втория, което прави последния с няколко идеи по-банален.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ[/youtube]
алтернативен линк за трейлъра: тук.

Въпреки нескритата ми резервираност можеш да бъдеш сигурен, че ако в крайна сметка Avatar си заслужи всичките епитети и шум, то и аз няма да спестя овациите си. Освен ако не ме домързи…

Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 4 коментара!  
Добави коментар?

 1. от tataf
  31.Oct.2009, 9:03

  леле майко! изобщо не се съмнявам, че филмът ще е супер.
  малко излишно ми се вижда да изреждат филмите на Камерън, но е вярно, че отдавна не е снимал и простият народ го е позабравил :)

 2. от amrasel
  12.Nov.2009, 11:16

  Не е лош трейлъра , лично аз с нетърпение ще очаквам филма.

  Все пак ми прави впечатление едно нещо , ако правилно съм чул, единия от персонажите казва : „This is why we here , because this little gray rock sells for twenty million a kilo“. History repeats , както се казва , американците водят войни за ресурси и в реалноста и във филмите , винаги под някакъв благовиден предлог, и винаги туземците са зли, диви и трябва да бъдат превъзпитани в ценностите на демокрацията и прочее …. ако не по дипломатичен път , с бомби.

 3. от j.mayer
  23.Feb.2010, 13:15

  филма вече го и имам и го гледах на 3Д.Филмът е нещо ново като възможности/технология/.и изобщо очаквайте вече такива филми.Не мога да разбера,защо като се появи голям филм/между 5000-6000 други посредствени/се появяват“вечно недоволните“!Аватар е новата ера/харесва ви или не/

 4. от vAMPIRELLA
  12.Apr.2010, 18:50

  уоу сини човечете това не е за мен,аз бози без смисъл не гледам и защо го смятате за вели в има ли смисъл не???Знам филми от миналия век които са по-яки,а вие смяте за яко всичко ново и модерно.Запомнете да си як означава да знаеш какво е истинско,а не какво е ново!Искате як 3Д филм Алиса в страната на чудесата е супер и е доста по-як от тая боза.
  Tim Burton’s 4EVER!

Коментирай...