Alpha and Omega (2010)

В година, която ни е дарила с Toy Story 3, How to Train Your Dragon, донякъде Despicable Me и Summer Wars (като евентуален претендент за Оскар догодина), е престъпление да изкарваш нещо от рода на Алфа и Омега. Лентата е толкова зле, че се колебая точно откъде да започна, затова ще го карам накратко. Анимацията е дървена, за детайли не може да си говорим, а общото впечатление е за нещо грозно. Палци долу. Сценарият е безобразен. Първо – лентата е лишена от какъвто и да е било качествен хумор, и второ – по евтини секс метафори (Hump-hrey, ама вие сериозно ли?) надали сте гледали наскоро. Второто дразни в особено големи количества.

И предвид всичките си секс-недоразумения и заобикалящи го минуси, филмът безсрамно е таргетирал подрастващите деца (5-6 годишно момченце видимо одобряваше филма след прожекцията), които все още не са си изградили някакъв открояващ се вкус, само и само да избие бюджета си. Единствената ми утеха е, че повечето глупости ще преминат покрай очите/ушите им и няма да ги бележи кой-знае-колко-сериозно.

Оцени »  Трагедия...Не си заслужава.Средна работа.Добър е!Страхотен, препоръчвам!
Рейтинг 1.80/5 от 5 глас(а)
Loading...
Етикети:  
 

 
Прочети още...Цели 6 коментара!  
Добави коментар?

 1. от lilia
  6.Nov.2010, 20:12

  ОК-Минавам на твърда програма.Земя-земя.Ще имаш всичко, но искам и ти , заедно с мен.Докрай!

 2. от The Fu Dog
  15.Nov.2010, 15:23

  аха, и как като е толкова зле филма е на 1-во място в бокс-офисите тази година??? Критиката ти е напълно неаргументирана и просто безсмислена. Сигурно ти си от тая компания дето пуска лоши мнения по адрес на висчки филми, дажи и на най-култувите и великите. Сега няма да споменавам имена, то се знаят кои са.

 3. от Иво
  15.Nov.2010, 22:12

  Откога бокс-офисът е гарант за качество за някой филм?
  …ама какви сме лоши в този сайт, значи. :D

 4. от Никс
  16.Nov.2010, 0:43

  „1-во място в бокс-офисите тази година“ – колко престижно звучи! Преди да ни светне, че става дума само за българския бокс-офис…

 5. от radi
  21.Nov.2010, 20:05

  mnogoe qk celiqt film

 6. от preskoo
  29.Dec.2010, 11:25

  На същото мнение като автора на статията съм. Филмът е просто загуба не време.

Коментирай...