за нас

Бидейки сайт за кино, Framespotting в момента са:

Владо university drop-out и обожател на японската музика. Което нищо не ви казва за кино културата му, която може да се обобщи с думите „Нищо не разбираш“, а малко по-късно, в случай че не млъкне, когато трябва, с много по-краткото „Хейтър!“.

инж. Никс Разберат ли, че сериозно се е захванал с писане и дори системно тероризира аудиторията на няколко фронта (че и си вярва), някогашните му учителки по БЕЛ ще запуфтят и цъкат с език: „Пази боже сляпо да прогледа“. Затова, моля, не им казвайте за неговите блог и twitter.

Нели Твърди за себе си, че е творец, но всъщност предпочита да цени изкуството, отколкото да го създава. Изразява мнение, дори когато не разбира за какво говори. Често греши и го прави с ентусиазъм. Ако я срещнете някъде по безкрайните пътища на света, спрете да я поздравите.

Иво Ентусиазирана и егоистична творческа натура. Търси минуси и плюсове в списъка си с филми, рисува и понякога пише без да чака да бъде разбран. Защитава чистото изкуство, суровото творчество и естетически държи всичко да е наред. Смело скача с рогцата напред, дори и да не знае за какво става дума.

Бож е любопитно същество, за което стрелките на часовника сякаш спират, когато бъде унесен от очарованието на киното, изкуството, музиката. Възхищаващ се на чудатостите и техните скрити, но дълбоки истини, с удоволствие поема на пътешествие през заешката дупка, отвеждаща го към необятния филмов свят, където невъзможното е рядко срещано явление.

Стоян смята, че киното може да бъде красиво във всички форми и мрази стереотипизирането. Не спира да опитва да не се взема твърде на сериозно, но рядко успява. В свободното си време се занимава с рафтинг, фрийрън и скално катерене, а съвсем между другото се изявява и като абсолютен графоман тук, където също пише за кино, при това заедно с Милена, но никой не го чете.

Милена  определя себе си като човек, търсещ забавните моменти във всяка ситуация – като цяло доста положителна и усмихната персона. За киното? Ах, ако трябва да бъде откровена, любовта им въобще не беше спонтанна, но пък за сметка на това изглежда се превърнаха в неразделни другари съвсем по естествен, непринуден път. Подвизите на тази толкова обичаща музиката, но и успоредно с това също толкова немузикална личност могат да бъдат намерени и в тази скромна частица от интернет пространството.

Стела Една голяма мечтателка с пъстро въображение. Обича да пише и обича да гледа филми, но най-обича, когато съчетава двете. Признава, че е пристрастена към транс-музиката и гордо изрича „I’m a tranceholic!“. Но истинската ѝ страст са танците. Оптимизмът лъха от нея, а усмивката е вечно застинала на лицето ѝ, подобно на Жокера… Има я и в twitter, tumblr, както и в blogspot.

В сайта някога са се подвизавали също: Моника, Станимир, Аспарух, Aнтон.

***

За връзка с нас използвай следния мейл:
e-mail

***

Можеш да ни последваш в Twitter и да ни станеш фен във Facebook, за което предварително благодарим. Ако и това не ти е достатъчно, тогава прегледай всичко най-ново от българските блогове за кино.